Gå videre til hovedindholdet

k-ommentar.

 

k-ommentar.blogspot.com. D. 26/6 2021.  En debat oplægs og kommenterende blog side, om hvad k. hørte, så og mener om de forgangne døgn.  Afvekslende med oplevelses-klummer.

 

Kr.Dgbl. har d. 23/6 historien om den 96 årige tidligere læge Anthon Marck, der efter at have lagt lægekittel og skalpel, tog cykel og cykelhjelm på, og cyklede ca. 40 km. hver dag rundt på de Als-siske veje.  Han ”sov ikke ind”, eller ”blev pludselig revet væk”, endsige blot ”afgik ved døden”, nej ”han cyklede bort fra dette liv”.

 

JV. 22/6 har suces historien om indvandreren Yanal Shikho, der har nået sit første mål, at blive dansk student.  For otte år siden kunne han ikke et ord dansk.  Nu stiler han efter at blive forsker i Danmark.  k. mener det er meget positivt, at møde sådanne succes historier, midt i historierne om de alt for mange vanvids bilister, kriminelle og stofmisbrugs historier, og hvor navnene fortæller os, at indvandrere er baggrund for disse personers hærgen i Danmark.

 

JV. net 22/6 beretter om at 1/7 2021, åbner restaurant kæden ”Sount Boulevard” deres nye restaurant ved Omkørsels vejen i Haderslev, Ny Erlevvej 28.  Åbnings tilbuddet er et års forbrug af burgere til de første 50 gæster på åbnings dagen.  K. mener det er meget positivt, at den tidligere Mc. Donnals restaurant, nu er istandsat og fremtræder som en positiv del af Damparken.  K. vil dog sige et tvivlsomt ”velbekomme” til de 50 der modtager et års forbrug af burgere.

 

JV. net. 24/6 beretter om, at der gik om det skulle, under det hurtig planlagte og afviklede Sct. Hans Arrangement i Haderslev Dampark 23/6.  Bortset fra at der ikke var øl nok, idet fadøls maskinen løb tør.  Det var lokal redaktøren for JV.  Haderslev, Anne Lind Støhs, der holdt båltalen, og man sang midsommervisen.  Der var pølser og der var vand, men altså ikke øl nok.  Martin Christiansen havde arrangeret årets Sct. Hans Aften i Damparken, og håber iflg. JV. net. 24/6, , at der bliver lige så stor opbakning bag et nyt arrangement til Sct. Hans i 2022.  k. mener det lover godt, men har dog hørt, fra nogen der kom kl. 21.00 for at nyde bålet ude på søen, som var annonceret i bl.a. Ugeavisen Haderslev, til at skulle tændes kl. 21.00, men at disse blot kunne konstatere at bålet var brændt ned på det tidspunkt og festen slut.  Hvorfor k. ommentar, vil opfordre arrangørerne til at publicere tiderne ganske nøje til næste år og at overholde dem.

 

”Vi skal tage fløjs handskerne af og skyde nogle stykker i marts-april måned” siger formanden for Haderslev Kommunes, Plan og Miljø Udvalg, Benny Bonde, NB., om problemet med de mange gåseekskrementer i Damparken, iflg. JV. net. 24-/6.  k. mener, efter gentagne gange i de daglige k-ommentarer, at have anbefalet  bortskydning af et antal gæs, at  det er  virkelig opløftende man har lyttet til dette eneste effektive råd.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

k-ommentar. k-ommentar-klumme. D. 19/4 2024.

Med billedet af den bygning hvor k-ommentar og k-ommentar-klummer har haft sin redaktion de seneste 13 år, skrives nedenstående sidste og afsluttende k-ommentar / k-ommentar klumme på: k-ommentar.blogspot.com. k-ommentar.blogspot.com   k-ommentar.blogspot.com. D. 19/4 2024. Afsluttende kommentarer begrundet i lukning af bloggen: k-ommentar.blogspot.com.   Fredag d. 19/4 2024.  Her slutter aktiviteterne på: k-ommentar.blogspot.com ! De daglige k-ommentarer, og de successive supplerende k-ommentar-klummer, har gennem 13 år været daglige glæder og udfordringer.  De første år via. ”AOS” (Alt om Sønderjylland) på JV. net..  Og senere via. Facebook, som daglige k-ommentarer og successive supplerende k-ommentar-klummer. Og som for 3,5 år siden (da facebook ofte stillede sig kritisk til mine indlæg, og afviste dem), så gennem min egen blog: k-ommentar.blogspot.com.  Det er blevet til over 5.000 indlæg gennem årene.   Men det har også, og især gennem de seneste år,  stået klart at min blog blev

Meddelelse. D. 29/4 2024.

  Ti dage er der gået, siden den officielle meddelelse d. 19/4 2024, om afslutningen på bloggen: k-ommentar.blogspot.com, blev meddelt på denne blog side, til savnet blev for stort !  Og omlægningen af hverdagenes natlige (kl. 3.00-6.00) blog redigeringer og skrivninger, samt den nu 80 år riges øvrige daglige gøremål, blev så mangelfulde og foranderlige, at han nødvendigvis må genåbne sin blog med de daglige opslag.  Om end de fremover bliver mere koncentreret og af mindre omfang en hidtil.  Men kære tidligere og forhåbentlig fremtidige læsere, og meget gerne kommentatorer.  Jeg er nødsaget til at genåbne min blog: k-ommentar.blogspot.com, for at få ”styr” på mine dage.  Hvilket jeg hermed meddeler ”alverden” via. denne meddelelse, og fremtidige daglige opslag i efterfølgende kortere og mere koncentreret form end tidligere.  Og sideløbende vil der så komme en del billeder og korte kommentarer, hovedsagelig fra forskellige begivenheder i Kirke og kulturelle sammen hænge på min faceboo

k-ommentar-klumme. D. 21/5 2024. / k-ommentar. D. 22/5 2024.

Nedenstående k-ommentar-klumme d. 21/5 2024, omhandler "Pensa Koret s 50 års jubilæums Koncert". Hvor vi på det øverste billede ser korleder Birte Reimers dirigere hendes kor, og på de to næste billeder ser hende og kormedlem Henning Pilegaard, henholdsvis orientere os om de forskellige kor indslag i koncerten og byde velkommen til samme. Den efterfølgende k-ommentar d. 22/5 2024, har i afsnit 1. et indlæg om kirkegårds besøg, relaterende til billede nr. 4.. Og til de kommende lejligheder på "Gartnergrunden" i Haderslev, relaterende til billede nr. 5. "k-ommentar.blogspot.com   k-ommentar-klumme. D. 21/5 2024.  Kulturhuset ”Bispen”, Haderslev: ”Pensa Koret – 50 års jubilæum”.  /  k-ommentar 22/5 2024. En debat oplægs og kommenterende blog side, om nogle af de begivenheder, som k-ommentar har erfaret de forudgående, eller forventer at erfare i det nuværende eller de kommende døgn. Som nedenstående k-ommentar-klumme. Eller med opslag på facebook www.facebook.com/