Gå videre til hovedindholdet

k-ommentar. D. 1/5 2024.



 k-ommentaren d. 1/5 2024, omfatter bl.a. en meddelelse fra JV. net. D. 30/4 2024, om at Anders Ravn,(Øverste billede) Haderslev, hvis sommerhus blev meget beskadiget under stormfloden i vinter, nu bygger en mur foran huset et stykke højere. Se afsnit 1. Og fortæller om en "Barnebarns-pakke", som Ældre Sagen Haderslev (nederste billede) nu sammen med GF. Forsikring nu tilbyder sine medlemmer. Se afsnit 6. Og alle 6 afsnit af k-ommentar 1/5 2024 nedenfor.

 k-ommentar.blogspot.com   k-ommentar. d. 1/5 2024. En debat oplægs og kommenterende blog side, om nogle af de aktuelle begivenheder, som k-ommentar har erfaret i det forudgående døgn.  Successivt supplerende med indslag på: www.facebook.com/kajkongsted.

 

k-ommentar d. 1/5 2024.

JV. net. 30/4 2024 melder : ”Anders nye sommerhus til 5,2 millioner kr., blev revet i stykker af stormfloden: Nu bygger han ulovlig mur”, skriver JV. net. 30/4.  Det er lærer Anders Ravn, der ikke længere stoler på Haderslev kommune (iflg. JV. net.), og derfor bygger en eksisterende mur foran hans sommerhus, en del højere.  K-ommentar mener, at hvis denne forøgelse af muren foran Anders Ravn s sommerhus på nogen måde volder problemer for ham, så er det dybt uretfærdigt.  K-ommentar ønsker samtidig Anders og hans mor Yrsa Ravn en vejrmæssig og god sommer i deres hus ved Kelstrup Strand.

 

”Haderslevs unge entreprenører skal til DM.”, skriver JV. net. 30/4.  40 finalister fra hele Danmark deltager i DM i entreprenørskab på ”Det Blå Gymnasium” i Haderslev, hvor Danmarksmesterskabet finder sted i år, og hvor Haderslev Handelsskole kan fejre sit 30 års jubilæum.  Erhvervsminister Borten Bødskov og adm. direktør for Dansk Industri, skyder finalen i gang.  K-ommentar ønsker ”Held og Lykke” til holdet fra Haderslev i finalekampen om vinderpræmien på 25.000,- kr..

 

JV. net. Aabenraa, kan d. 30/4 224, melde, at familievirksomheden ”Meldgaard Koncernen”, har haft et rekord stort overskud i 2023. k-omentar mener at det er opløftende at en familie ejet virksomhed, kan opnå så fine resultater.

 

Kristeligt Dagblad d. 29/4 2024 melder:  ”Miljø forkæmpere efter Cheminova afsløringer: Politikerne er der jo ikke for vores skyld. De er der for fabrikkens skyld”.  K-ommentar mener at selv om vi fortsat skal være miljøbevidste og søge at fremme de størst mulige miljø-fremmende projekter. Så skal vi være lidt varsomme med, drastisk at kalde alverdens ulykker frem over denne og de to-tre andre kemikalie fabrikker i Danmark, som jo også er kommet frem i søgelyset sammen med ”Cheminova sagen”, for det er forholdsvis ”nemt” at lukke en fabrikation i Danmark og flytte den til udlandet. Men det er Danmark der står tilbage med den mængde arbejdsløse, sådanne udflytninger indebærer.

 

Og Kr. Dagblad skriver 29/4 2024, om ”Carl Holst sagen” i Rødding Frimenighed: ”Der er meget, meget andet der florerer i denne sag”. Carl Holst og 7 andre medlemmer af Rødding Frimenigheds bestyrelse trak sig ud af bestyrelsen, d. 17/3 2024, hvorfor der nu kun er 1 medlem foruden frimenighedspræsten tilbage. K-ommentar mener der er altid to parter i en sådan sag, og de burde kunne forliges på baggrund af sagens kirkelige præmisser.

 

Ældre Sagen, Haderslev, melder d. 28/4 2024, at man sammen med GF. Forsikring, nu kan tilbyde en såkaldt: ”Barnebarns-pakke” bestående af: ”En Pixi-bog med fortællinger for børn om sikkerhed. 4 stikkontakt beskyttere. 4 hjørne beskyttere.  Reflekterende veste. Dyb tallerken, ske og drikkekrus. Savle smæk. Stofnet. Samt solskærm til bilruder”.  Pakken kan afhentes hos Ellen Thuesen, Vendekobbel 12, Haderslev, D. 1 (det er i dag) – 3/5 2024 mellem kl. 10-12, og efter ”først til mølle princippet”. Medlemskort til Ældres Sagen, skal forevises.

Samtidig har ”Ældre Sagen, Haderslev” d. 30/4 2024, udsendt den månedlige oversigt over de arrangementer, som afholdes i maj 2024, og som ikke er omfattet af ”Ældre Sagen” s halvårlige program for 2024.  

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

k-ommentar-klumme d. 15/6 2023 / k-ommentar d. 18/6 2023.

k-ommentar d. 18/6 2023, har i afsnit 1. en beskrivelse af de arrangementer der sommeren igennem foregår på Rådhus scenen "Dramaten", Haderslev Havn, og som plakaten på nederste billede viser. Og hvor der i dag, søndag d. 18/6, kl. 10.00 foregår en gudstjeneste arrangeret af Gl. Haderslev Kirke og Sogn, sammen med LEV. Haderslev, og "Interessegruppen for Kirke og udviklingshæmmede".  Og nedenstående k-ommentar-klumme omhandler "Vor Frue Cantori" s meget fine korsangs og orgelspils oplevelse ved "Sommerkoncerten 2023" i Haderslev Domkirke d. 15/6 2023. Se nedenstående k-ommentar-klumme.  k-ommentar.blogspot.com   k-ommentar-klumme. D. 15/6 2023. Haderslev Domkirke: ”Vor Frue Cantori – Sommerkoncert”.  /  k-ommentar. D. 18/6 2023.  Hvad k. hørte, så og mener om nogle af de forudgående, nutidige og fremtidige aktuelle begivenheder. k-ommentar-klumme. D. 15/6 2023. Det var en musisk torsdag denne juni sommerdag. Der var Slesvigske Musikkorps koncert

k-ommentar. k-ommentar-klumme. D. 19/4 2024.

Med billedet af den bygning hvor k-ommentar og k-ommentar-klummer har haft sin redaktion de seneste 13 år, skrives nedenstående sidste og afsluttende k-ommentar / k-ommentar klumme på: k-ommentar.blogspot.com. k-ommentar.blogspot.com   k-ommentar.blogspot.com. D. 19/4 2024. Afsluttende kommentarer begrundet i lukning af bloggen: k-ommentar.blogspot.com.   Fredag d. 19/4 2024.  Her slutter aktiviteterne på: k-ommentar.blogspot.com ! De daglige k-ommentarer, og de successive supplerende k-ommentar-klummer, har gennem 13 år været daglige glæder og udfordringer.  De første år via. ”AOS” (Alt om Sønderjylland) på JV. net..  Og senere via. Facebook, som daglige k-ommentarer og successive supplerende k-ommentar-klummer. Og som for 3,5 år siden (da facebook ofte stillede sig kritisk til mine indlæg, og afviste dem), så gennem min egen blog: k-ommentar.blogspot.com.  Det er blevet til over 5.000 indlæg gennem årene.   Men det har også, og især gennem de seneste år,  stået klart at min blog blev

Meddelelse. D. 29/4 2024.

  Ti dage er der gået, siden den officielle meddelelse d. 19/4 2024, om afslutningen på bloggen: k-ommentar.blogspot.com, blev meddelt på denne blog side, til savnet blev for stort !  Og omlægningen af hverdagenes natlige (kl. 3.00-6.00) blog redigeringer og skrivninger, samt den nu 80 år riges øvrige daglige gøremål, blev så mangelfulde og foranderlige, at han nødvendigvis må genåbne sin blog med de daglige opslag.  Om end de fremover bliver mere koncentreret og af mindre omfang en hidtil.  Men kære tidligere og forhåbentlig fremtidige læsere, og meget gerne kommentatorer.  Jeg er nødsaget til at genåbne min blog: k-ommentar.blogspot.com, for at få ”styr” på mine dage.  Hvilket jeg hermed meddeler ”alverden” via. denne meddelelse, og fremtidige daglige opslag i efterfølgende kortere og mere koncentreret form end tidligere.  Og sideløbende vil der så komme en del billeder og korte kommentarer, hovedsagelig fra forskellige begivenheder i Kirke og kulturelle sammen hænge på min faceboo