Gå videre til hovedindholdet

Meddelelse. D. 29/4 2024.


 

Ti dage er der gået, siden den officielle meddelelse d. 19/4 2024, om afslutningen på bloggen: k-ommentar.blogspot.com, blev meddelt på denne blog side, til savnet blev for stort !  Og omlægningen af hverdagenes natlige (kl. 3.00-6.00) blog redigeringer og skrivninger, samt den nu 80 år riges øvrige daglige gøremål, blev så mangelfulde og foranderlige, at han nødvendigvis må genåbne sin blog med de daglige opslag.  Om end de fremover bliver mere koncentreret og af mindre omfang en hidtil. 

Men kære tidligere og forhåbentlig fremtidige læsere, og meget gerne kommentatorer.  Jeg er nødsaget til at genåbne min blog: k-ommentar.blogspot.com, for at få ”styr” på mine dage.  Hvilket jeg hermed meddeler ”alverden” via. denne meddelelse, og fremtidige daglige opslag i efterfølgende kortere og mere koncentreret form end tidligere.  Og sideløbende vil der så komme en del billeder og korte kommentarer, hovedsagelig fra forskellige begivenheder i Kirke og kulturelle sammen hænge på min facebook side.  Ligesom der kan være perioder, hvor min computer eks. nødvendigvis skal til opgraderinger og eller reparation, og i sådanne tilfælde vil jeg så fortsat lægge billeder og korte beretninger op på min facebook side.

Venlig hilsen, D. 29/4 2024.

Kaj Kongsted. ”Kirke og kultur bruger i Haderslev Kommune”.

Blog: k-ommentar.blogspot.com   Facebook: www.facebook.com/kajkongsted.   E.mail: kongsted@kabelmail.dk  Redaktion: Hiort Lorenzens Vej 58.2.3, 6100 Haderslev. Tlf./SMS: 21243867.

Kommentarer

  1. Åh, du er en guttermand, Kaj, bare man da var så betydningsfuld, så går alt da bedre. Go dag

    SvarSlet
  2. Tak for din utrættelige indsats!!

    SvarSlet
  3. Sikke en dejlig besked…

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

k-ommentar-klumme d. 15/6 2023 / k-ommentar d. 18/6 2023.

k-ommentar d. 18/6 2023, har i afsnit 1. en beskrivelse af de arrangementer der sommeren igennem foregår på Rådhus scenen "Dramaten", Haderslev Havn, og som plakaten på nederste billede viser. Og hvor der i dag, søndag d. 18/6, kl. 10.00 foregår en gudstjeneste arrangeret af Gl. Haderslev Kirke og Sogn, sammen med LEV. Haderslev, og "Interessegruppen for Kirke og udviklingshæmmede".  Og nedenstående k-ommentar-klumme omhandler "Vor Frue Cantori" s meget fine korsangs og orgelspils oplevelse ved "Sommerkoncerten 2023" i Haderslev Domkirke d. 15/6 2023. Se nedenstående k-ommentar-klumme.  k-ommentar.blogspot.com   k-ommentar-klumme. D. 15/6 2023. Haderslev Domkirke: ”Vor Frue Cantori – Sommerkoncert”.  /  k-ommentar. D. 18/6 2023.  Hvad k. hørte, så og mener om nogle af de forudgående, nutidige og fremtidige aktuelle begivenheder. k-ommentar-klumme. D. 15/6 2023. Det var en musisk torsdag denne juni sommerdag. Der var Slesvigske Musikkorps koncert

k-ommentar. k-ommentar-klumme. D. 19/4 2024.

Med billedet af den bygning hvor k-ommentar og k-ommentar-klummer har haft sin redaktion de seneste 13 år, skrives nedenstående sidste og afsluttende k-ommentar / k-ommentar klumme på: k-ommentar.blogspot.com. k-ommentar.blogspot.com   k-ommentar.blogspot.com. D. 19/4 2024. Afsluttende kommentarer begrundet i lukning af bloggen: k-ommentar.blogspot.com.   Fredag d. 19/4 2024.  Her slutter aktiviteterne på: k-ommentar.blogspot.com ! De daglige k-ommentarer, og de successive supplerende k-ommentar-klummer, har gennem 13 år været daglige glæder og udfordringer.  De første år via. ”AOS” (Alt om Sønderjylland) på JV. net..  Og senere via. Facebook, som daglige k-ommentarer og successive supplerende k-ommentar-klummer. Og som for 3,5 år siden (da facebook ofte stillede sig kritisk til mine indlæg, og afviste dem), så gennem min egen blog: k-ommentar.blogspot.com.  Det er blevet til over 5.000 indlæg gennem årene.   Men det har også, og især gennem de seneste år,  stået klart at min blog blev